Ga naar de inhoud

Over ons

Veilinghuis Harlingen is de betrouwbare partner wanneer u goederen wilt laten veilen!

Bij veilinghuis Harlingen ligt de focus op het veilen van diverse goederen via inbreng of op locatie. Dit varieert van grote industriële machines tot klein materieel. Wij veilen goederen zoals heftrucks, trucks, trailers, gereedschap, inboedels van bedrijven, kantoormateriaal, auto’s, speel-
en klimtoestellen, etc.

Veilinghuis Harlingen brengt op een klantvriendelijke en
professionele manier vraag en aanbod samen. Via online marketing en via diverse gebruiksvriendelijk online platform partners zijn wij gespecialiseerd om zoveel mogelijk kopers en verkopers te bereiken wat resulteert in evenwichtige prijzen zowel voor onze aanbieders als voor onze klanten.

Door de uitstekende ligging, aan de snelweg bij
Harlingen, is het terrein en magazijn van Veilinghuis Harlingen makkelijk en snel bereikbaar.

Ons verhaal

‘Het kriebelde bij Pieter altijd al’

Pieter van der Schoot, eigenaar van Veilinghuis Harlingen is al jaren actief in Harlingen en omstreken. Zo kocht hij eerder het complete inventaris van Trebol & Aeolus over. Het kriebelde bij Pieter altijd al om een eigen veilinghuis op te zetten. Na jarenlang zelf te hebben geboden op producten bij diverse veilinghuizen maakte Pieter een grote beslissing: een eigen veilinghuis.

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Bellen? Ja graag!

Ontzorgen

Wij ontzorgen je graag. Wij zorgen er voor dat al je kavels op onze veiling komen.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe jij je kavel moet aanbieden. Wij adviseren je dus graag.

Pieter van der Schoot

Eigenaar

Tom van der Wardt

bedrijfsleider

Sales Marketing Manager

In het nieuws

Van ijscokar tot discobal: inventaris Trebol gaat onder de hamer

De inventaris van zalencentrum en schouwburg Trebol in Harlingen gaat onder de hamer. Een buitenkansje voor twee jonge ondernemers. Glaswerk, tientallen tafels en zo’n 500 stoelen. Maar ook toneelrekwisieten zoals een kinderwagen, een soort ijscokar, een kleedpop en een discobal, een tamelijk nieuwe keuken en een waardevolle muziekinstallatie, met talloze ‘moving heads’ spots en aluminium trussen. Het is een greep uit de honderden ‘kavels’ die volgende week donderdag door veilingkantoor Troostwijk worden geveild.

Roemenen kopen hele inboedel Aeolus en laten bieders beteuterd achter

109.354 euro . Dat leverde de onlineveiling van de inboedel van speelparadijs Aeolus in Sexbierum op. Alles is gekocht door Roemenen. Ja, werkelijk de hele inboedel wordt binnenkort vervoerd naar Roemenië. Vuurtorens, een monorail, speeltoestellen, een piano, ballenbakken, soepkommen, plastic paardenkoppen, het gaat allemaal over de grens. Vele belangstellenden - die al biedingen hadden gedaan - bleven beteuterd achter. De inventaris van Aeolus werd de afgelopen weken te koop aangeboden via de website van Troostwijk.