Ga naar de inhoud

Veilen bij veilinghuis harlingen

We komen graag met u in contact om uw goederen te veilen!

Onze diensten

Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier goederen inbrengen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste veilingplatform worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij ook veilingen op locatie. 

Particuliere inbreng

Inbrengen als particulier kan bij Veilinghuis Harlingen. Van telefoon tot auto, 1 of 200 stuks alles is mogelijk.  Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste platform worden aangeboden!

Zakelijke inbreng

Bij ons is het mogelijk om diverse kavels zakelijk in te brengen. Wij zorgen ervoor dat deze op de juiste veilingplatformen komen te staan en voor de afhandeling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veiling op locatie

Heeft een u een pand, scheepswerf, fabriek of andere locatie dat moet worden leeggehaald? Wij verzorgen hier ook veilingen voor en zorgen dat de locatie bezemschoon wordt opgeleverd.

Voorraad is geld!

Wij weten als geen ander dat dode en overtallige voorraad geld waard is. Echter ligt hier vaak niet meer de focus op bij bedrijven. Het is voorraad die al een hele periode niet is gebruikt of niet na te bestellen is. Wij helpen u graag om hier vanaf te komen. Naast dat wij uw voorraad kunnen veilen, kopen wij zelf ook grote partijen op.